Ballonteam Wessel, ballonvaren met Team Wessel

Adres Garderbroekerweg 198 - 3774 JJ Kootwijkerbroek Regionale Vermelding
Contact 06-51219955 info@ballonweb.nl
Ballonteam Wessel is uw ballonvaartbedrijf in regio Gelderland

Op zoek naar een unieke ervaring en heeft u de wereld altijd al eens in vogelvlucht willen bekijken? Hier bij Ballonteam Wessel maken we het mogelijk! Als ballonspecialist zijn wij hét ballonvaartbedrijf in Gelderland en de wijde omgeving. We bieden u dan ook eindeloos veel mogelijkheden om samen de lucht in te gaan.

Over ons bedrijf

Ballonteam Wessel heeft al ruim 24 jaar ervaring in de branche en passie voor het vak. Dat is de reden dat we met ons bedrijf zijn begonnen. We streven ernaar de bijzondere en unieke ervaring van een ballonvaart met zoveel mogelijk mensen te delen. Dit doen we door altijd mooie vaarten te verzorgen, waarbij u geniet van persoonlijke aandacht en een prachtig uitzicht. U kunt opstappen in Gelderland, Amersfoort, Veenendaal, Nijmegen en Den Bosch of in overleg bij u op locatie. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bespreken graag met u de mogelijkheden.

Unieke ballonvaarten

Een ballonvlucht is bij ons meer dan alleen dat. Ons ballonvaartbedrijf biedt u namelijk diverse arrangementen om de vaart nóg leuker te maken. Wat dacht u van Ballon & Ontbijt bij zonsopgang of Ballon & Diner ’s avonds? Daarbij kunt u voor een kleine meerprijs een goed gevulde picknickmand laten verzorgen (Ballon & Picknick). Perfect als romantisch uitje, personeelsfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie!
vorige pagina

Contact opnemen