Bezoek de Bavaria brouwerij en meer.. (eten, bierproeven, gemotoriseerde activiteiten, bierspellen)

Adres Heuvel 5 - 5737 BX Lieshout Provinciale Vermelding
Contact 0499-425585 proost@bavariabrouwerijcafe.nl

Kruip in de huid van een brouwer
Weet je hoe verse hop ruikt? En ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Biertour. We nemen je mee van 1719 tot nu, van de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties. Tussen de brouwketels vertellen we je over het verschil tussen bier en pils en word je even lid van de familie Swinkels. Ga terug in de tijd, maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee we al bijna 300 jaar ons bier brouwen.

Begeef je in de ware brouwwereld
Zodra je per treintje aankomt op het brouwerijterrein, wandel je tussen de mouterijtorens, de brouwhuizen, het mineraalwaterhuis en de eestruimten. Elke ruimte met zijn eigen brouwgeheimen, die we je niet willen onthouden. Ervaar stap voor stap hoe pils gebrouwen wordt en proef bij terugkomst in het Bavaria Brouwerijcafé het eindresultaat.

Je kan een gehele dag bij ons vertoeven!
We hebben voor jou een aantal arrangementen samengesteld die je kunt combineren met de Bavaria Biertour. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod, maar er zijn diverse andere mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk de dag compleet te maken met lunch, borrel of diner bij ons in het eetcafé!

Bierproeverijen: High Beer, bierproeverij van de tap of een bierproefwedstrijd
Rondleidingen/Musea: Daf, Philips wandeling of PSV
Gemotoriseerde activiteiten: Buggy rijden, Jeep rijden, Volkswagen Kever challenge of Solex tocht
Workshops: Koken op open vuur, tapcursus “the perfect serve”, bierborrelplank maken of flesjes in betonlook
Spellen: Bavaria Bierpong, Bavaria Beergames, Expeditie Brabant, Bier en Bitterballen Bingo, Escape Quiz, Bubble voetbal of Bavaria CaféQuiz.

Met hoeveel personen kan je bij ons terecht? 
Het minimum aantal personen voor de Bavaria Biertour is 10 personen. Je kan met minimaal 10 personen je eigen datum (maandag t/m zondag) en tijd kiezen voor de Bavaria Biertour.

Bent u met minder dan 10 personen? Kom mee op de Bavaria Biertour op inschrijving. Deze vertrekt elke zaterdag en zondag om 15.00 uur. Wanneer je liever op een andere dag of tijdstip vertrekt, bekijken we graag samen met je de mogelijkheden om aan te sluiten bij een andere groep of je kan de VIP tour boeken.

Kosten
€ 15,- p.p. (inclusief 2 consumpties, een snack en Bavaria souvenir) bij minimaal 10 personen.

Ben je met minder dan 10 personen? Kom dan in het weekend naar de Bavaria Biertour op inschrijving! Deze rondleiding vertrekt iedere zaterdag en zondag om 15.00 uur. €15,- p.p.

Of boek een Bavaria VIP tour. Je kan een eigen datum en tijd kiezen ongeacht het aantal personen (onder de 10 personen). Kosten: €150,-.

Duur
1,5 - 2 uur

Minimum leeftijd
Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Kinderen jonger dan 18 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Openingstijden
De Bavaria Biertour kan dagelijks (m.u.v. kerstdagen, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag).

vorige pagina

Contact opnemen