Bootcamps voor kinderen

Adres Den Haag Landelijke Vermelding
Contact 06-15128726 info@bootcamp4kids.com
De missie van Annet van Bootcamp4kids

Geen tv, cola en chips alleen in het weekend, zwemmen, ballet, hockey, karate, schaakles, blokfluitles, musicalgroep, voorlezen, veel spelletjes en altijd buitenspelen.
Dit was mijn (basis)schooltijd in vogelvlucht. Voor de eerste twee toonde ik vaak weerstand. Ik snapte er niks van. Klasgenoten hadden zelfs een tv op hun kamer en mijn vriendinnetje had elke dag witbrood met Nutella mee naar school.
Nu, zo'n 25 jaar later, besef ik mij dat mijn ouders dit puur uit liefde deden. Ik vind het jammer dat ik ze dit niet meer kan vragen en ze hiervoor kan bedanken. Want hoe fijn is het om zo'n basis gehad te hebben. Door al vanaf jongs af aan een gezonde leefstijl mee te hebben gekregen, denk ik dat ik nu automatisch gezondere keuze maak. Omdat ik weet hoe goed ik mij daardoor ga voelen.

Ook mijn sport basis zit er goed in. Ik vind bewegen/sporten heerlijk. Vooral het goede en trotse gevoel wat ik heb als ik klaar ben met een workout. Ook mijn lichaam ziet er fit uit door lekker veel te sporten.
Niet zo gek dus dat ik uiteindelijk in de (buiten)sport ben beland want ik ben gek op sporten en frisse buitenlucht.
Doordat ik me door verschillende voorbeelden om mij heen, steeds meer bewust wordt van de gigantische voordelen van de basis die mijn ouders mij hebben gegeven wordt mijn missie ook steeds duidelijker. Ik gun namelijk alle kinderen zo n mooie basis en daarom wil ik een gezonde leefstijl cool maken. Ik wil dat een gezonde leefstijl populair wordt onder kinderen. I.p.v. snoep trakteer je iets leuks met fruit want dat is veel toffer en lekkerder.

Buitenspelen is veeel leuker dan op de ipad of gamen. En gezelschapsspelletjes worden weer hot. Ik weet heel goed dat het voor veel ouders niet altijd meevalt om gezonde keuzes te maken voor je kind. Helemaal als je kind, net als ik vroeger, er niks van snapt en veel liever de hele dag op de ipad zit en groente maar vies vind.

Hoe heerlijk zou het zijn om hier geen discussie meer over te moeten hebben?

Daarom is mijn missie om een gezonde leefstijl bij kinderen stoer en cool te maken. Dit wil ik doen door Stu, de hoofdpersoon van mijn kinderboek, als rolmodel te gebruiken. Stu is stoer en populair en wordt in de boekenreeks die ik uit wil brengen ninja, superheld, brandweerman en piraat. Van deze reeks heb ik het eerste boek al uitgebracht waarin Stu geheim agent wordt. Ook krijgt Stu een vriend(inne)tje en met dit tweetal wil ik de markt veroveren als een Woezel en Pip met als anker een gezonde leefstijl voor kinderen. In de boeken, online trainingen en live bootcamptraingen maakt dit tweetal allerlei spannende avonturen mee. Ze vangen boeven, redden mensen, helpen dieren en ontdekken nieuwe gebieden. Om deze avonturen mee te kunnen maken moet dit duo natuurlijk wel fit zijn, voldoende slapen en gezond eten.

In de bootcamptrainingen die mijn team en ik geven merken we dat dit werkt. In de bootcamps worden de kinderen geheim agent, ninja of supermodel. Aan het eind van de bootcamp voelen de kinderen zich ook echt een superheld en zijn daarom ze ook bereid om de leefstijl van hun superheld aan te nemen.

Wij gaan ervoor!
Liefs, Annet
vorige pagina

Contact opnemen