Cadillacs jaren 50 - Voor een onvergetelijke dag

Adres Scheemdermeersterweg 18 - 9679 TP Scheemda Provinciale Vermelding
Contact 0597-593163 / 06-52487978 sibrandhassing2@hotmail.com
CADDY CARS chique & romantisch trouwvervoer

Een mooie trouwauto geeft zeker meerwaarde aan jullie huwelijksdag. Denk bijvoorbeeld aan de aankomst bij jullie locatie of de fotoreportage.

Caddy Cars beschikt over met goede zorg onderhouden stijlvolle Cadillacs uit de jaren 50. Laat jullie rijden door een betrouwbare chauffeur en geniet met volle teugen van een onbezorgde huwelijksdag!


Trouwen
Laat je op jullie trouwdag rijden in een van onze prachtige Cadillacs uit de jaren 50! Onze ervaring gaat terug tot onze start in 1990 met bruidsparen vanuit het hele land! Onze auto's worden met veel zorg en passie onderhouden met de beste materialen en onderdelen zodat deze er piekfijn uitzien op jullie trouwdag! Bij een auto met stijl hoort ook alles in stijl te zijn.

Jullie worden gereden door een betrouwbare chauffeur met 28 jaar ervaring die persoonlijke aandacht heel belangrijk vindt. Ook de humor zal zeker niet worden vergeten. Natuurlijk denkt de chauffeur met jullie mee en staat jullie met raad en daad terzijde. Ook met leuke ideeën voor de fotoreportage zal onze ervaring zijn waarde bewijzen. Een bruidspaar wordt bij ons niet zomaar voorgereden maar wordt als het ware "gepresenteerd" waarbij timing en sierlijk voor komen rijden een absolute must zijn. Op het "moment supreme" zorgen wij dat het bruidspaar zeker de volle aandacht krijgt. De chauffeur zal jullie in alles als een goede gastheer begeleiden en neemt jullie zorgen uit handen.
vorige pagina

Contact opnemen