Cafe zaal de Schutskooi

Adres Grotestraat 8 5394 LG Oijen
Contact 0412-492463 jma.brands@hetnet.nl

Café de Schutskooi is al jaren lang een begrip in de omgeving.

Wat vroeger van oorsprong een rustplaats was voor ambachtslieden en boeren is het nu een gezellige plek voor jong en oud!
 

De Schutskooi die dateert van 1910. De schutskooi die voor het café staat is nog geheel in zijn orginele staat behouden.

 

Feesten & Partijen

 

Ook hebben wij een prachtige locatie voor uw feesten of partijen. Of het nou een bruiloft, verjaardag of een 25 jarig huwelijk is, bij ons bent u altijd aan het juiste adres! In overleg met u zullen wij geheel naar  wens uw feestavond verzorgen! De zaal hebben we vernieuwd en we zijn trots op het resultaat. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken!

 

Mooie ruime zaal voor u feesten en partijen. Bij ons is bijna alles mogelijk. U kunt uw feest afkopen per persoon maar ook kunt u consumpties per persoon berekenen. U heeft keuze in hapjes zoals bittergarnituur, stokbrood, wraps etc. Maar ook kunnen wij hapjes serveren naar uw keuze!

 

Ook kunnen wij aan het einde van uw feestavond een broodje serveren met bv ham/kaas/bacon/ei.. of natuurlijk weer iets naar uw keuze. (friet) buffetten tijdens uw feest is ook mogelijk.

 

Tevens kunnen wij u ook adviseren en bemiddelen in een goede band of Dj.  Mocht u interesse hebben om in ons mooi oud bruin café feest te willen geven dan kan dit in overleg.

 

Kortom alles naar uw wens verkrijgbaar! Heeft u interesse? Loop dan eens bij ons binnen of maak een afspraak 0412-492463.

 

Tot ziens bij Café zaal de Schutskooi!

 

Catering

Wij bieden ook een speciale cateringservice aan. U kunt bij ons buffetten bestellen. Indien u dit wenst, leveren wij eveneens de borden, het bestek en het benodigde materiaal! U kunt kiezen of u alles komt ophalen of wij het naar de gewenste locatie brengen.

Buffetten zijn er in verschillende vormen afhankelijk van u keuze hier in. Samen met u zullen wij dan een paasend buffet uitkiezen. Denk hierbij aan bv: Vlees en kip gerechten, verschillende soorten vis, salades, garnituur, sauzen en bijgerechten zoals rijst, frites, verschillende aardappelgerechten, koude schotels, stokbrood en kruidenboter. 

Kortom de keuze is groot en geheel aan u. Hebt u interesse in onze zeer goed verzorgde buffetten neem dan contact met ons. Buffetten zijn er al vanaf €12,50 pp!

 

Buffetten & BBQ

Buffetten zijn er in verschillende vormen afhankelijk van u keuze hier in. Samen met u zullen wij dan ook een passend buffet uitkiezen.  Denk hierbij aan bv: Vlees en kip gerechten, verschillende soorten vis, keuze uit salades, garnituur, sauzen en bijgerechten zoals rijst, frites, verschillende aardappelgerechten, koude schotels, stokbrood en kruidenboter. 

Kortom de keuze is groot en geheel aan u. Heeft u interesse in onze zeer goed verzorgde buffetten neem dan contact met ons op. Buffetten zijn er al vanaf 12,50€ pp!

Laat ook eens een keer u BBQ door ons verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

vorige pagina

Contact opnemen