Catering op maat Pastorie de Waal

Adres Langwaal 2 1793 AJ de Waal
Contact 06-51491369 info@pastoriedewaal.nl
Pastorie De Waal verzorgt graag uw catering, op maat.
Wij koken en leveren het eten aan waar u het wilt hebben. Geen locatie is zo gek of we kunnen er een concept voor maken. In overleg met Wessel, de chef, bepaalt u mede het menu.
Hij is van veel markten thuis. Jarenlang kookte hij in binnen- en buitenland voor de crew en cast op filmsets en voor speciale feesten bij mensen thuis.

Koken voor 20 tot 350 personen, elke dag anders, uit de wereldkeuken... steeds keuze uit vlees, vis en vegetarisch, met warme groenten en salades, afgerond met heerlijke desserts. Ook met diëten weet Wessel raad.

Wessel kookt op een eerlijke eenvoudige manier: What you see is what you get. Met verse, eerlijke producten, waar mogelijk biologisch en Texels. Specialiteit is het zelfgebakken brood in diverse soorten.


Workshops
Na 20 jaar koken voor klanten deelt Wessel zijn kookervaring graag met u.
Samen een maaltijd bereiden onder begeleiding van de chef.
Wilt u leren broodbakken, vis klaarmaken of een echt lekker vegetarisch gerecht maken, of dit alles tijdens één workshop? Wilt u misschien graag de Texelse producten leren kennen, Texels Lam, kokkels, cranberry's, en de zilte groenten klaarmaken en eten? Of met verschillende diëten, toch lekker eten koken?
Workshops worden op maat aangeboden, voor 4 tot 12 personen, bijvoorbeeld als team uitje.
Van tevoren kunt u aangeven waar u aandacht aan wil besteden, dan stellen we een menu samen wat daarop aansluit.
vorige pagina

Contact opnemen