Ayo luitjes, jullie blijven toch eten?

Adres Weide 120 - 5103 HZ Dongen Regionale Vermelding
Contact 06-42504033 info@satehyo.nl

"Ayo luitjes, jullie blijven toch eten?"

De woorden van mijn moeder, als er onverwachts bezoek kwam. Men moest en zou blijven eten. In ons Indische huis in Den Haag, waar de geur van verse kruiden, uien, knoflook en trassi overheerste.
 
Als kleine jongen keek ik altijd over haar schouder. Ik mocht haar helpen en ik mocht proeven. Tussendoor keek ik in haar receptenschrift, met recepten die zij van haar moeder had doorgekregen.

Het koken leerde ik van mijn moeder en het gastheerschap werd mij bijgebracht bij restaurant Tampat Senang aan de Laan van Meerdervoort 6 in Den Haag. Een authentiek Indonesisch restaurant met een Indonesische keukenbrigade. 

De geur van verse kruiden, uien, knoflook en trassi overheerste in onze keuken. 
Mijn moeder was het die mij leerde koken en bij Restaurant Tampat Senang leerde ik het gastheerschap.

Jaren later leven de woorden van mijn moeder voort in SatehYo. Wij maken authentieke rijsttafels in een modern jasje. Sate staat in de basis. Ieder sateetje is uniek. Met de hand gesneden, geregen en geroosterd. 


Geeft u een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, huwelijksfeest of wat voor feest ook? Denk dan aan de woorden van mijn moeder..... "Jullie blijven toch eten?" Mijn team en ik helpen u graag met de organisatie. Veel is mogelijk!

Selamat Datang!
Welkom bij SatehYo!

vorige pagina

Contact opnemen