Cheffi's Pastries

Adres Symfoniestraat 89 - 6544 TC Nijmegen Regionale Vermelding
Contact 06-41924749 info@cheffispastries.com

Cheffi's Pastries maakt uw bruidstaart, sweet table, cupcakes en al uw andere bijzonder gebak op maat.

Cheffi's Pastries is net zo uniek als de ingrediënten die ik gebruik in mijn gebak. Ik biedt alles wat ik maak op maat. Speciaal ontworpen voor jullie, bak ik vanuit Nijmegen de lekkerste en meest bijzondere gebak voor jullie. Ik laat mij graag uitdagen met verschillende opdrachten. Of het een uitdaging in het ontwerp is of in de smaak van taart, kom maar op, ik sta klaar om te bakken! Allemaal met passie en liefde gemaakt en stuk voor stuk uniek en persoonlijk.

Bakken is natuurlijk de hoofdzaak, maar daarnaast ben ik altijd op zoek naar verschillende combinaties, bijzondere ingrediënten en waar ik deze bij lokale ondernemers kan vinden. Tijm, lavendel, steranijs, kaneel, vanille....al deze woorden betekenen voor mij duizenden verschillende recepten, combinaties en aroma's.

Een ervaring als je het proeft, een lust voor het oog en een goed gevoel daarna. Dat is voor mij taart, gebak en eten.

vorige pagina

Contact opnemen