Creatieve haarspecialist in Abcoude

Adres Hoogstraat 5 1391 BP Abcoude
Contact 0294-281286 karinvanderroest@gmail.com
Op zoek naar een perfecte en creatieve haarspecialist? Welkom!

Het enthousiaste kappersteam onder leiding van Karin van de Roest geeft graag persoonlijk advies en denkt mee. Er is tijd en aandacht om de look te creëren die bij jou past. Je haar is toch zeker je visitekaartje? Alles is mogelijk! We zullen echter niet iets doen wat niet goed is voor jouw haar. Onze specialisten zijn trendsetters met oog voor perfectie en passie voor het vak. Wij willen graag dat jij ‘ happy’ naar buiten gaat. Het team werkt daarom op hoog niveau en is bekend met alle noviteiten op het gebied van haar en haarmode.

Regelmatig volgen we intensieve trainingen, workshops en cursussen. Je kunt er zeker van zijn dat je met een goed gevoel de kapsalon verlaat. Want gezond, mooi en verzorgd haar geeft zelfvertrouwen. Show it!

Christiaan Coiffures heeft zoals misschien al wist een splinternieuwe website! Met een compleet nieuw ontwerp en een verfrissende nieuwe style. We zijn erg trots op deze website en hopen dat je spontaan zin krijgt om ons in Abcoude een bezoekje te brengen!
vorige pagina

Contact opnemen