Deventer Escape

Adres Industrieweg 31 - 7418 CD Deventer Provinciale Vermelding
Contact 06-15334189 info@deventer-escaperoom.nl
Een onvergetelijk uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom naar Deventer Escape en speel een van onze spannende escaperooms. Probeer binnen een uur de weg naar de uitgang te vinden, door te puzzelen, speuren en goed samen te werken. Ontsnappen jullie op tijd van het vervloekte schip De Vliegende Hollander, is jouw team een cybercrimineel te slim af in Project PHI, of vinden jullie de waardevolle diamant die is verborgen in de Globetrotter? Reserveer nu via onze website en ga de uitdaging aan!

Battlekamers
Nu hebben we nog één Globetrotter escaperoom, maar we zijn druk bezig met de bouw van een tweede, identieke kamer. Vanaf dit voorjaar kunnen jullie met twee groepen tegen elkaar battelen. Twee kamers, twee teams, één winnaar! Wie ontsnapt het eerst? Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer informatie.

Grote groepen
Op zoek naar een activiteit voor een grote groep? Geen probleem! Wij kunnen op dit moment 26 personen tegelijk laten spelen, verdeeld over de verschillende kamers. Zodra de tweede Globetrotter escaperoom klaar is, hebben we zelfs plek voor 38 spelers. Wil je met nog meer mensen langskomen? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Locaties

Deventer Escape heeft twee locaties. Het adres voor De Vliegende Hollander en Project PHI is Industrieweg 31 in Deventer. De Globetrotter is 250 meter verderop te vinden, aan Kamperstraat 24.
vorige pagina

Contact opnemen