DJ Auke

Adres Hanenberglanden 324 - 7542 EJ Enschede Regionale Vermelding
Contact 06-18407600 djauke@adservices.nl

Of het nu om je verjaardag, om je Trouwdag, je Bruiloft of een Bedrijfsfeest gaat, je wil altijd de leukste muziek en dus de beste DJ!
Dus kies je voor DJ Auke.  Je kiest dan voor de gezelligste en Swingendste DJ voor jou feest, met meer dan 30 jaar ervaring achter de Toys of Joy (draaitafel)

Jou feest moet ook echt jou feest worden! Dus heb ik veel persoonlijke aandacht voor de wensen die er zijn.
Zo gaan we in persoonlijk gesprek deze wensen bespreken, zorg ik dat er een verzoekjes pagina op mijn site klaar staat voor jou gasten om vooraf al verzoek nummers in te dienen, maar ook kan jij een lijst met verzoeknummers opgeven die als rode draad op de feest avond zelf gebruikt kunnen worden.

Natuurlijk breng ik mooie moderne, professionele geluid en licht apparatuur mee zodat je gegarandeerd een mooi verlichte dansvloer en zaal hebt, maar ook perfect geluid.
onze afspraken zijn helder, zonder verborgen kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En....je weet zeker wie jou DJ is.. DJ Auke en geen andere.

DJ Auke gezelligste DJ uit Twente, maar ook een zeer geroutineerde DJ voor wie een feestje bouwen een tweede natuur is. Een logische keuze dus, DJ Auke voor uw feest!

 

Neem gerust contact op, telefonisch of via e-mail, voor een geheel vrijblijvend verkennend gesprek.

 

 

vorige pagina

Contact opnemen