Dorst! Cocktails - Bar - support - Consultancy

Adres Jodenstraat 41 5911 HJ Venlo
Contact 06-42448942 info@dorst-venlo.nl

Cocktails

Ieder evenement verdient een cocktailbar! Onze core business bestaat uit het serveren van cocktails op locatie. Onze cocktails worden live voor u bereid met passie en zorg en wij laten uw gasten genieten van de perfecte cocktailcatering. Informeer ook naar onze speciale Gin & Tonic bar en de Mojito bar.


Barsupport

Heeft u barpersoneel tekort of zoekt u een cocktailshaker? Dorst! biedt ervaren cocktailshakers en bartenders aan ter ondersteuning van uw vaste team, of voor het runnen van een bar/cocktailbar. Dorst! staat garant voor top-hospitality kwaliteit.


Consultancy

Als horecaondernemer heeft u het druk genoeg met het runnen van uw bar. Dorst! ondersteunt u graag voor en achter de schermen. Wij bieden o.a. hulp bij het samenstellen van cocktailkaarten, we verzorgen trainingen van barpersoneel, keuze van glaswerk en personeelskleding.


Workshops
 
iedereen kan het. Met een aantal basistechnieken, de juiste ingrediënten en lekkere recepten serveert u in no time de heerlijkste cocktails. Tijdens de cocktailworkshop neemt Dorst! u mee terug naar de oorsprong van de cocktail, u maakt kennis met een aantal cocktailtechnieken en de kunst van het cocktailshaken. Daarna gaat u zelf aan de slag. Onder professionele begeleiding bereidt u zelf een aantal heerlijke cocktails. Om vervolgens volop te genieten van uw eigen creaties natuurlijk.

vorige pagina

Contact opnemen