Disco Service Apeldoorn The Party Professionals

Adres De Rotstuin 4 - 7325 GC Apeldoorn Regionale Vermelding
Contact 055-5333102 info@discoservice.nl

 

Discoshows

Als onderdeel van DSA-AVL kunt u bij Disco Service Apeldoorn terecht voor zeer professionele discoshows.
Vrijwel wekelijks zijn wij te vinden op mooie locaties in geheel Nederland.

Persoonlijk contact – Uw wensen centraal – Duidelijke afspraken – DJ Garantie – Professionele organisatie – Compact maar uitgebreid – Meerdere vaste DJ’s met jarenlange ervaring

Dit zijn enkele kernpunten welke de discoshows van Disco Service Apeldoorn kenmerken.  Geen oerwoud aan keuze in shows, maar gewoon een basis die modulair  en geheel naar wens uit te breiden is.
Voor de locaties waar wij prefferd supplier zijn hebben we zelfs op maat gemaakte discoshows beschikbaar welke perfect in de entourage passen.
Door onze werkwijze zijn wij inmiddels voorkeur leverancier in een groeiend aantal locaties in Nederland.
 

Rental

U speelt liever zelf de DJ? Of heeft u al wel apparatuur maar wilt deze aanvullen/uitbreiden voor uw evenement? Hiervoor hebben wij een rijk uitgeruste verhuur afdeling.

Uniek is dat wij speciale installaties zonder bediening verhuren aan particulieren, professioneel maar eenvoudig aan te sluiten en zonder veel kennis toch een mooi resultaat kunnen bereiken.

Onze collega’s weten ons te vinden voor zogenaamde dry hire verhuur, veel van onze materialen zijn compatibel en/of de industriestandaard.
Ook verhuren wij veel specials die ontwikkeld zijn als oplossing voor de meest uiteenlopende uitdagingen in de afgelopen jaren.

 

vorige pagina

Contact opnemen