Catering El Campo

Adres Zeislaan 60 - 4904 VD Oosterhout Provinciale Vermelding
Contact 06-21261554 elcampo@el-campo.nl
Tijdens mijn kindertijd heb ik mijn zomers doorgebracht bij mijn Oma/Abuela op de boerderij. Daar heb ik alle geheimen geleerd van de typische Argentijnse keuken. De liefde heeft mij naar Nederland gebracht. Samen met mijn Nederlandse man zijn wij in het jaar 2000 naar Nederland verhuisd.

In Nederland heb ik mijn tradities en passie voor het koken voortgezet. Vrienden en familie genoten van de Argentijnse specialiteiten en BBQ’s . Toen kwam het moment om van mijn passie mijn werk te maken. Zo is El Campo ontstaan.

El Campo is een Catering bedrijf waar met veel passie, vriendelijkheid en vooral blijdschap wordt gekookt en genoten. Zo verzorgen wij niet alleen heerlijke gerechten maar ook een zeer vriendelijke en mooie sfeer die iedereen voelt en ervan geniet tijdens de evenementen.

Kijk a.u.b. op ons aanbod voor de mogelijkheden en producten.

Wij verzorgen niet alleen caterings voor evenementen maar onze producten kunnen ook los besteld worden.

Misschien hebt U iets nodig voor een kleinere gezelschaap, dan kunt U onze gerechten ook los bestellen. Empanada’s, hapjes schalen, broodjes met Argentijns vlees en sauzen, en meer.
vorige pagina

Contact opnemen