Escape Room The Loophole

Adres Arkansasdreef 20 3565 AR Utrecht
Contact 06-36241243 info@theloophole.nl

Binnen 60 minuten een missie voltooien met het team. Bij ons zijn de escaperooms meer dan alleen de puzzels. Wij hebben momenteel twee escape rooms en zijn bezig een derde te bouwen; je kunt daardoor met een groep van 16 personen tegelijk komen ontsnappen of na elkaar tot 32 personen. Kom bijvoorbeeld inbreken, doe de challenge voor twee teams of laat je opsluiten in een psychiatrische kliniek in de 50's.

*Voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen hebben wij bijzondere arrangementen waarbij we de kamer personaliseren en jullie achteraf van een hapje en drankje voorzien.

*Voor bedrijfsevenementen kan er meer aandacht worden gelegd op de observatie en evaluatie en kunnen er aansluitend lunches of diners worden georganiseerd. 

*Kinderen onder de 12 zijn bij ons ook welkom, voor hen kunnen we een workshop escaperooms ontwerpen organiseren, leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!

Ontsnappen bij ons is in de stad Utrecht, goed bereikbaar en met gratis parkeren voor de deur. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Bekijk alle actuele tijden op onze website.

 
vorige pagina

Contact opnemen