GVR Photography Eindhoven

Adres van Minderhoustraat 11 5613 JH Eindhoven
Contact 06-50524372 info@gvrphotography.nl
Ik ben Gonnie van Roij, het gezicht achter de camera van GvR Photography. Toen ik nog klein was, was ik al in de weer met een fotocamera. Ik pakte mijn moeder haar camera en ging dan het prachtige uitzicht vanuit onze tuin fotograferen. Mooie luchten bij zonsondergang, die je alleen ziet wanneer je in een boerderij buiten het dorp woont. Daarmee is het mijn passie voor fotografie begonnen.

Als studie heb ik echter wat heel anders gekozen, namelijk de opleiding voor directiesecretaresse/managementassistente. Deze heb ik succesvol afgerond en ik ben reeds 11 jaar werkzaam als secretaresse.

Een aantal jaar geleden gingen vrienden trouwen. Zij zochten een fotograaf en ze hebben mij gekozen om hun mooiste dag vast te leggen. Met heel veel zenuwen, maar wel met heel veel enthousiasme ging ik deze uitdaging aan! Dat smaakte naar meer. Uiteindelijk kwamen langzaamaan meer aanvragen voor bruidsfotografie en ook portretten, waardoor ik in juni 2015 mij inschreef bij de Kamer van Koophandel. GvR Photography was officieel!

Ik heb inmiddels al heel wat mooie momenten mogen vastleggen! Zo dankbaar ben ik hiervoor. Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken en mooie momenten vastleggen als een fijne herinnering voor later. Dit kan een zwangerschapsreportage zijn, maar ook een bruiloft, of juist een mooie familiereportage als cadeau voor een verjaardag van een dierbaar iemand.

Neem gerust een kijkje op mijn website. Misschien raak je geïnspireerd, of juist enthousiast en wil je ook jouw mooie moment of dierbaren vastgelegd hebben als herinnering.

Creatief – Persoonlijk – Enthousiast, dat is GvR Photography!
vorige pagina

Contact opnemen