Het Witte Peerd cafetaria en partycentrum

Adres Westeinde 5 - 7711 CH Nieuwleusen Regionale Vermelding
Contact 06-52045571 info@hetwittepeerd.nl
Van cafetaria tot partycentrum in Nieuwleusen, ‘t Witte Peerd is een gastvrije plek voor diverse gelegenheden.

Het sfeervolle café van Nieuwleusen
Een goede sfeer, lekkere hapjes en een terras, waarop je in de zomer volop van de zon kunt genieten. Bij ons café in Nieuwleusen is het goed vertoeven. Het is dé plek om met vrienden af te spreken. Zo is ons café in Nieuwleusen de ideale om te gaan darten, biljarten of kaarten. Ga lekker zitten, ontspan en neem een drankje!

Kwalitaria - Cafetaria in Nieuwleusen
Ons cafetaria in Nieuwleusen is een moderne en professionele cafetaria-Lunchroom met oog voor duurzaamheid en een schone omgeving. Vertrouwde kwaliteit zonder poespas en een gevarieerd assortiment. Onze menukaart wisselt regelmatig en hierdoor kunnen we altijd met verse ingrediënten werken. Ons cafetaria in Nieuwleusen weet u altijd weer te verrassen!

De brasserie van Nieuwleusen
In de sfeervolle brasserie van de 't Witte |Peerd kunt u genieten van een verrassende goede keuken met Lunch en Diner. Bij ons staat de gast centraal en wordt u gastvrij ontvangen.

Het partycentrum van Nieuwleusen
Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, huwelijksjubileum, evenement of bijeenkomst, ons partycentrum in Nieuwleusen verzorgt zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Uiteraard staan uw wensen centraal. Wij beschikken over drie zalen en hebben voor iedere gelegenheid een passende sfeervolle ruimte. Van Zwolle (bijv. voor een huwelijksjubileum) tot Dalfsen, steeds meer mensen weten ons partycentrum in Nieuwleusen te vinden. En dat is niet zo gek, want wij zorgen voor een geslaagde dag!
vorige pagina

Contact opnemen