Knijpertjes - Symbool voor verbondenheid

Adres Willibrordusstraat 1 - 5262 EK Vught Regionale Vermelding
Contact 06-21866299 info@knijpertjes.nl

Ben je op zoek naar iets origineels? Een bijzonder en persoonlijk bedankje? Iemand die met je mee denkt over het perfecte product voor een speciale dag? Lees dan snel verder!

Weet je wat nou zo jammer is van gewone wasknijpers? Ze komen maar in twee varianten voor: de houten wasknijpers waar je de was mee ophangt of de wasknijper in een plastic uitvoering. En de laatste is ook niet echt duurzaam te noemen.

Knijpertjes geeft om deze wereld en maakt daarom alleen knijpers van hout. En om aan ieders wens te kunnen voldoen maakt Knijpertjes houten knijpers in heel veel verschillende formaten en varianten. Knijpertjes draagt haar steentje bij aan de maatschappij. Zo worden veel van onze Knijper producten maatschappelijk verantwoord vervaardigt en verpakt.

Het is dan ook niet voor niets dat de houten knijpers van Knijpertjes symbool staan voor verbondenheid. Met dit bijzondere verhaal wil Knijpertjes mensen weer dichter tot elkaar laten komen zodat we weer wat meer gaan waarderen. Met de knijpers van Knijpertjes geef je niet alleen een bijzonder en duurzaam product maar ook een beetje liefde en vertrouwen.

Wil jij iemand bedanken of blij maken met een bijzonder product als blijk van waardering? Bij Knijpertjes kunnen we houten knijpers personaliseren met een eigen tekst of logo. Zo maak je jouw bedankje of relatiegeschenk nog persoonlijker. Met een lasergraveermachine wordt als het ware je tekst of logo in de houten knijpers gebrand waardoor een subtiele diepte ontstaat en je tekst en/of logo voor eeuwig zichtbaar blijft.

Uiteraard kun je houten knijpers gebruiken om de was op te hangen maar veel leuker is het om deze houten knijpers te gebruiken als kaarthouder, fotostandaard, zakkensluiter, kaarsenstandaard, huwelijksbedankje, ter decoratie aan je bedankje of om de tafelschikking te regelen en op originele wijze te decoreren.

Wil je meer informatie over de producten van Knijpertjes? Mail, bel of app gerust, ik denk graag met je mee over het perfecte knijper product! Knijpertjes.nl

vorige pagina

Contact opnemen