Little Moment Fotografie by Katja Baron

Adres Stadhuisplein 2 - 1315 HT Almere Regionale Vermelding
Contact 06-34856681 katjabaron@hotmail.com

Love is in the air! 

De grote dag mag eindelijk gepland worden en daar hoort natuurlijk een fotograaf bij. Het is een bijzondere taak en ik ben altijd heel erg dankbaar als ik deze bijzondere gebeurtenis mag meemaken.

Kennismaken

Als eerste vind ik het belangrijk om een kennismakingsgesprek aan te gaan zodat we van beide kanten kunnen kijken of het klikt en of we hetzelfde van elkaar verwachten. Tijdens zo’n gesprek bespreken we de dagindeling, de wensen en laat ik voorbeelden zien van eerdere bruiloften die ik gefotografeerd heb.

Na het gesprek kunnen jullie thuis rustig nadenken of ik in het plaatje pas en ik doe dat andersom natuurlijk ook. Na een positief gesprek vind ik het leuk om ideeën met elkaar te delen over hoe ik het zie en hoe jullie het zien.

Tip: We maken een Pinterest mapje aan waar we beide bij kunnen en plaatsen er foto’s die ons aanspreken.

Voor de bruiloft hebben we nogmaals contact met elkaar d.m.v. een telefoontje. We bespreken de laatste puntjes en dan is het zover.

Kwaliteit en enthousiasme is belangrijk voor mij op jullie dag!

vorige pagina

Contact opnemen