Marry Cooking

Adres Staartblauwtje 21 - 3863 GT Nijkerk Regionale Vermelding
Contact 06-46384571 info@marrycooking.nl

Aangenaam! Wij zijn Henrico en Mariah Buitink. In 2007 leerden wij elkaar kennen en sinds 2011 zijn wij een stel, wat ons beiden zo goed beviel dat wij in 2014 getrouwd zijn. Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor de perfecte invulling en organisatie van uw bruiloft of evenement. In overleg met ons is veel mogelijk. Verschillende mogelijkheden:

  • Weddingplanning: Jullie liefde, jullie verhaal en bovenal jullie dag! Dat is waar het om draait. Als gediplomeerd Wedding Planner is het mijn (Mariah) taak om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Natuurlijk hoeven we deze niet te volgen maar het is fijn als we alle opties en jullie wensen op een rijtje kunnen zetten tijdens een kennismakingsgesprek. Van hieruit kunnen we samen kijken waar ik jullie bij kan assisteren. Marry Cooking staat natuurlijk niet alleen voor trouwen, het staat ook voor eten! Wij kunnen jullie trouwdag een extra persoonlijke touch geven door ook de volledige of gedeeltelijke catering te verzorgen.
  • Eventplanning: Denk hierbij aan de organisatie van (grote) evenementen, babyshowers, kraamfeesten etc. Door onze krachten te bundelen kunnen wij de organisatie én de catering onder onze hoede nemen.
  • Walking dinner: Tijdens deze avond vertoont Henrico zijn kunsten achter The Bastard (Keramische houtskoolbarbecue in de vorm van een ei, Nederlands design. Stoer en veelzijdig!) Mariah serveert de gerechten en organiseert de rest van de avond. Samen met uw vrienden en familie kunt u onbezorgd genieten van een avond vol vermaak. Mogelijk vanaf 10 personen
  • Home Chef: Een exclusieve avond gericht op een intiem diner met bijzondere mensen om u heen. Henrico zal in uw eigen keuken een op maat gemaakt diner verzorgen. Samen met Mariah geeft hij u het gevoel van een high-class diner in eigen huis! U heeft nergens omkijken naar want wij laten alles weer netjes achter. Zo kunt u genieten van de lusten en niet de lasten! Mogelijk tot 16 personen.
  • Catering: Heeft u iets te vieren en wilt u zelf volledig meegenieten van uw feest? Van luxe hapjes tot complete maaltijden, wij kunnen het voor u verzorgen. Graag gaan wij met u het gesprek aan om uw wensen en de invulling daarvan te bespreken.
  • Zoets by Marry Cooking: Iets speciaals te vieren? Geen tijd om zelf zoetigheden te bakken en versieren? Vanaf nu doen wij het voor u! Iedere gelegenheid is uniek dus wij horen graag uw verzoek aan om samen tot een heerlijke zoet antwoord te komen! Op speciaal verzoek maken wij ook zoetigheden voor babyshowers/kraamfeesten en desgevraagd kunt u ons ook inhuren voor de organisatie hiervan.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.

 

vorige pagina

Contact opnemen