My Favourite Taste

Adres Kleine Veerweg 9 8017 BP Zwolle
Contact 06-44742753 myfavouritetaste@gmail.com
Over Kookstudio My Favourite Taste

Mag ik me even voorstellen: Mijn naam is Paulien Post – van der Steen. Ik ben getrouwd met Hans en wij hebben vier kinderen.
Inmiddels al weer heel wat jaren geleden werkte ik als juridisch beleidsmedewerker bij de gemeente Zwolle.
Na de komst van onze adoptiekinderen ben ik gestopt met werken. Ik ben door de komst van onze kinderen nog meer geïnteresseerd geraakt in omgaan van mensen uit andere culturen. De laatste jaren heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan, o.a. kookles geven op de internationale school waar onze dochter les kreeg en werk ik als vrijwilliger bij Thuisadministratie en bij Vluchtelingenwerk.
Koken is altijd al een hobby van mij geweest, met vrienden die uit andere landen komen en met de leerlingen van de internationale school heb ik heel wat maaltijden gekookt.
vorige pagina

Contact opnemen