Natasja Veesaert Kaarten en Uitnodigingen

Adres J.D. van der Waalsstraat 18 - 6961 ZN Eerbeek Regionale Vermelding
Contact 06-25431837 natasjav@kpnmail.nl

Ik ben Natasja Veesaert en heb ruim 15 jaar ervaring en kennis in grafische beeldschermverwerking en vormgeving met diverse grafische programmatuur, zoals de lay-outprogramma’s QuarkXpress en Indesign, de foto-verwerkingsprogramma Photoshop, de tekenprogramma’s Illustrator.

Natuurlijk let u ook op de kosten, maar toch moet het drukwerk er zeer professioneel en zeker niet goedkoop uitzien. Ik kan u hierbij helpen.

Doordat ik alleen werk is de communicatie direct. Daarnaast ben ik zeer flexibel in de planning. De mogelijkheid bestaat, dat u uw drukwerk van A tot Z en natuurlijk voor diverse soorten uitnodigingskaarten door mij laat verzorgen. Wat voor u een aanzienlijke kostenbesparing betekent, gezien mijn contacten met verschillende drukkerijen.

vorige pagina

Contact opnemen