Nicole Hairstylist & Visagist

Adres Rijksweg 74 1906 BJ Limmen
Contact 06-13931762 info@nicolehairstylistvisagist.nl
Mijn naam is Nicole Metzelaar en ben freelancer Hairstylist & Make-up artist.

Ik vind het een geweldig creatief vak en doe dit dan ook met veel passie en plezier. Mijn inspiratiebron is mijn interesse voor mode en alle ontwikkelingen op het gebied van haar en make-up.

Ik kan bij u op huisbezoek komen voor het knippen, kleuren en stylen van uw haar. Maar natuurlijk ook voor de visagie en grimeren. Daarnaast kunt u mij boeken voor het verzorgen van uw bruidsarrangement, zowel voor kapsel als make-up. Ook kunt u contact met mij op nemen voor beurzen, modeshows, commercials en Tv-producties.

Neem een kijkje in mijn portfolio en hopelijk zien we elkaar snel!
vorige pagina

Contact opnemen