Rockademy (De Muziekschool van Leiden)

Adres Morsweg 55e 2312 AB Leiden
Contact 06-24513587 info@rockademy.nl

Rockademy is van oorsprong een muziekschool met praktijkgerichte muzieklessen en heeft het aanbod inmiddels uitgebreid met diverse vormen van entertainment voor jong en oud:

Zaalverhuur
De centrale ligging, de eigen cateringsmogelijkheden en alle aanwezige apparatuur maken Rockademy Cafe een unieke zaal waar je van alle gemakken bent voorzien voor een onvergetelijk feest. In deze sfeervolle ruimte kunnen 30 – 150 man. Er is een gezellige bar en je hebt een ruime keuken met alle benodigde keukenapparatuur tot je beschikking. Verjaardagen, uitvoeringen, presentaties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen alles is mogelijk!

Kinderfeestjes
Houdt jouw kind van muziek, spanning en los gaan op een feestje? Rockademy heeft het meest gevarieerde en originele kinderfeestje! Bij Rockademy kan de jarige zijn/haar ideale kinderfeestje zelf samenstellen.

besteleensuperheld.nl
Wil je een échte superheld op je kinderfeestje, school, attractie, beurs, evenement, winkelcentrum, of bedrijfsopening als eyecatcher? Je vindt ze bij Rockademy! Er zijn diverse mogelijkheden als een “meet & greet”, een superheldenfeestje en als eyecatcher voor bedrijven. Al onze superhelden zijn voorzien van speciaal voor ons op maat gemaakte (replica)kostuums uit de film, uniek ik Nederland!

Lasergamen
Met trots brengt Rockademy de eerste lasergamehal in de Leidse regio! In de spannende game-pit kan je helemaal los gaan en waan je je in een andere wereld. Diverse schuilplekken, licht- en geluidseffecten zorgen voor een heftige spanning.
vorige pagina

Contact opnemen