Spelactiviteiten van A tot Z

Adres Stationsweg 14 - 7061 CT Terborg Landelijke Vermelding
Contact 0314-741741 taco@tbevents.nl
Uit met TB Events

Een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland, België en zelfs delen van Duitsland in meer dan 600 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis.
Zin in een grenzeloos uitje?
Ook in meerdere Europese hoofdsteden zijn wij actief.

Alles kan; altijd en overal!

Alles kan, altijd en overal, dat is het uitgangspunt van waaruit TB Events werkt. Wilt u Gek op Holland spelen met uw eigen logo? Natuurlijk kan dat. Wilt u een klein feestje met neven en nichten, heeft u een borrel met vrienden of kiest u voor vermaak tijdens een diner zoals een Magic Dinnershow of een Moorddiner? Bij TB Events kunt u terecht voor feestjes vanaf tien personen, maar ook voor grote partijen. U vraagt en binnen 1 dag heeft u een offerte in huis. U weet dus meteen waar u aan toe bent. TB Events zorgt ervoor dat uw evenement van A tot Z geregeld is.


TB Events verzorgd jaarlijks 5000 feesten voor hun klanten. Quizzen, City games, Moorddiners, VR Dinergames alles is mogelijk! 
Er is zelfs een eigen TB Events app waar spellen mee gespeeld worden.
Wilt u wat op maat ? Dat is ook geen enkel probleem, jaarlijks worden er veel spellen opmaat aangeboden informeer naar de mogelijkheden. 
Alle spellen kunnen worden aangeboden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. 

www.tbevents.nl

(+31) 0314 -741 741 

w
ww.tbevents.be

(+32)092980606
vorige pagina

Contact opnemen