Catering The Wasted Chef

Adres Nijverstraat Tilburg
Contact 06-16428081 lucas@thewastedchef.nl
The Wasted Chef is een professionele kok aan huis die voor jou diners bereidt ‘van schil tot pit’. Geniet van een uniek en goed bereid diner waarbij minimal waste de leidraad is. Laat je samen met je gezelschap thuis of op een zelfgekozen locatie verrassen met een menu waar het maximale uit topproducten wordt gehaald.

Diner aan huis
The Wasted chef komt voor een privé diner bij je thuis voorbereiden, koken en opdienen met uitgebreide uitleg over jouw unieke kaart. Jouw wensen staan voorop en worden uitgebreid doorgesproken in een voorbereidend gesprek aan huis. Ik kan dan direct jouw keuken bekijken en met je afspreken wat de wensen zijn qua servies voor een ingedekte tafel.

Kookworkshop
Als leermeester verzorg ik ook graag kookworkshops waar de focus ligt op ontspannen samen een heerlijke maaltijd bereiden met zo min mogelijk voedselverspilling. Je leert technieken om thuis slim om te gaan met je basisproducten en je verbetert je kookvaardigheden. Uiteraard staat genieten bovenaan, dus zal er ook lekker gegeten worden.

Afhankelijk van het culinaire niveau van je gezelschap en jullie wensen stel ik van tevoren een op maat gemaakt menu op. We starten de workshop met het bespreken van de recepten en de bereidingswijzen. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met het eerste gerecht. Net als in de professionele keuken verdelen we de verschillende taken. Tijdens het koken geef ik tips en uitleg om tot een lekker en mooi eindresultaat te komen. Uiteindelijk brengen we de producten samen op het bord en besteden we aandacht aan het mooi presenteren en opmaken van het gerecht. Terwijl jullie van je eerste gang genieten schenk ik een bijpassende wijn in, ruim ik op en zorg ik dat alles weer klaar staat voor de volgende gang.

Catering
Van spektakel op de BBQ tot amuses ‘van kop tot staart’, jouw feest krijgt smaak met de No Waste Catering van The Wasted Chef! Dit hoeft niet te stoppen bij alleen het eten, The Wasted Chef neemt indien nodig extra begeleiding mee om ook je feest voorzien van lekkere drankjes, ingedekte tafels en zelfs muzikaal vermaak!

Diner op locatie
Wanneer jouw gezelschap te groot is voor aan de eettafel of je wilt graag buiten de deur eten maar dan anders, dan biedt The Wasted Chef een uniek diner op twee bijzonder gezellige locaties.

Buutvrij in het centrum van Tilburg. Op deze locatie kun je een gezelschap van 16 – 40 personen ontvangen in een eigentijdse sfeer. Dicht bij het station gelegen en parkeergelegenheid op loopafstand zorgen voor goede bereikbaarheid. Wandel na je bijzondere diner nog de stad in voor een borrel of geniet na in de huiselijke sfeer van Buutvrij.

Oak 'n Steel is een authentieke meubelzaak aan de Piushaven in Tilburg. Ervaar het eten van The Wasted Chef in deze ambachtelijke, industriële setting. Aan tafels om aan te dineren geen gebrek! Groepen van 30/40 personen zijn geen probleem op deze locatie.
vorige pagina

Contact opnemen