Ticketveiling.nl

Adres Landelijke Vermelding
Contact 085 - 486 11 23 support@ticketveiling.nl
Eenmaal, andermaal, enjoy! Consumenten laten genieten van producten en diensten die zij gewonnen hebben door zelf de prijs ervan te bepalen, dat is het doel van Ticketveiling.nl.

Sinds een aantal jaren worden de meest uiteenlopende producten en diensten bij opbod online verkocht. Een inmiddels bewezen concept. De consument heeft het gevoel het product te ‘winnen’, het spelelement speelt een belangrijke rol. De trend, dat het publiek in steeds mindere mate bereid is om reguliere toegangsprijzen te betalen, vormt de basis van het succes van veilingwebsites.

Van concertkaarten tot wellness & beauty arrangementen en van entreebewijzen voor pretparken tot premièrekaarten voor theater & shows, het is allemaal te vinden op Ticketveiling. Bieden kan al vanaf € 1,00.

Naast het bieden is er sinds kort een nieuwe optie op TicketVeiling.nl ‘het direct kopen’. Deze optie geeft consumenten de mogelijkheid om een aanbieding direct te kopen voor een vaste lage prijs. Men bepaalt zelf of ze meedoen aan een veiling of dat ze haar favoriete aanbieding direct kopen.


Vandaag betaal je geen administratiekosten
vorige pagina

Contact opnemen