Wedding Plan Weddingplanner Rotterdam

Adres Buitenzorg 20 3054 KZ Rotterdam
Contact 06-18845730 info@weddingplanit.nl

Feest, de mooiste dag!

Het mooiste feest dat er is, is je eigen trouwfeest. En zo'n feestje voorbereiden kost je algauw 200 tot 300 uur voorbereiding. Best veel als je een baan hebt, een leuk sociaal leven en ook nog tijd over wil houden om te sporten. Besteed een deel uit van je voorbereiding! Mijn naam is Mirjam Fondse, ik ben weddingplanner en mijn specialisatie is Rotterdam. 

Rotterdam, een leuke stad om in te trouwen. OK, we hebben hier geen grachtjes en schattige panden maar wel een heel divers aanbod. Van rauw industrieel tot klassiek. Van klein tot supergroot. Van de mooiste fotoplekken op grote hoogte, rooftops, skyline met voorbij varende schepen tot groene parken. Regelmatig worden er weer nieuwe locaties geopend waar je kunt eten en feesten. 

Regelmatig spring ik op de fiets om een locatie te bezoeken en afspraken te maken voor de bruidsparen. Ook onderhoud ik contacten met allerlei Rotterdamse leveranciers over hun toegevoegde waarde en diensten. 

Wat kun je verwachten van mijn dienstverlening?

- het aanvragen van offertes, iedereen krijgt het weer drukker dus daar ben je echt uren mee bezig,
- tips over mooie adressen, 
- het onderhouden van de contacten met de leveranciers,
- het maken van een gedegen draaiboek,
- begeleiding naar de dag toe,
- begeleiding op de dag zelf.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mirjam, ik organiseer al bruiloften sinds 1997. Jarenlang via een ander bedrijf als cruise director en sinds 2008 vanuit mijn eigen huwelijksorganisatiebureau. Ik richt me voornamelijk op groot Rotterdam omdat ik hier woon en werk en alle leuke plekken ken. 

Wil je kennis maken en een vrijblijvend gesprek aangaan? mail of app me dan, dan spreken we zo snel mogelijk af. 

vorige pagina

Contact opnemen