Workshops Hou van Blauw

Adres Escamplaan 378 2547 EL Den Haag
Contact 06-48777600 info@houvanblauw.nl
Mijn naam is Lia van Muijen. Ik geef les in delfts blauw / keramiek schilderen. In 3 lessen leer ik je de basistechnieken op tapas/pinda’s schaaltjes. Je zal ze met trots op tafel zetten!

Je hoeft niet 3 aaneengesloten weken te komen, je kan ook een strippenkaart nemen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor een workshop van 2 of 4 uur. Het is mogelijk les in het engels te krijgen.

Er wordt geschilderd met de originele blauwe verf en ook in polychroom (dit is meerkleurig). Het is niet nodig dat je zelf kunt tekenen, want ik heb reeds alle decors ontworpen. Deze worden door middel van een poncief op het aardewerk overgebracht.

Ik nodig u graag uit om via het bovenstaande menu op deze website de verschillende mogelijkheden te bekijken en natuurlijk kunt u mij benaderen voor vragen.
vorige pagina

Contact opnemen