Zoet met Elma

Adres Rijksstraatweg 41 3222 KA Hellevoetsluis
Contact 0181-763515 info@zoetmetelma.nl
Zoet met Elma, in Hellevoetsluis en omgeving met het ruimste, lekkerste en breedste aanbod van taart-decoratieartikelen en ingrediënten, Bonbons en chocolade, Losse thee en koffiebonen, Oud Hollands Snoep, eetbare prints en originele taarten op maat, vind je vast en zeker wat je zoekt.

Natuurlijk maakt Zoet met Elma ook je bruidstaart en kun je deze vooraf eerst proeven. Tijdens de proeverij bespreken we jullie wensen en schetsen we een prachtige taart op papier.

Ook kunt u bij Zoet met Elma terecht in onze corner met elke dag verse cupcakes, tevens ook om mee te nemen. Zoet met Elma wil je de beste service bieden. Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij ons in de winkel wij geven je graag professioneel advies.

Ben je naar iets speciaals op zoek en kun je het in de web-shop niet vinden, neem dan contact met ons op! Ook voor workshops en kinderfeestjes ben je bij Zoet met Elma aan het juiste adres. Voor beginners als gevorderden, al is een feestje gevierd, geen punt want we hebben verschillende opties.
vorige pagina

Contact opnemen